Data viitoare când cumpărați ridichi, nu le aruncați frunzele. Acestea, pe lângă faptul că sunt preparate ca orice altă legumă cu frunze verzi, ar putea oferi anumite beneficii pentru sănătate.
Frunzele de ridichi nu sunt unul dintre cele mai populare alimente din bucătărie. Cu toate acestea, dacă i-ai cunoaște toate beneficiile, cu siguranță le-ai include în dieta ta. În plus, aroma lor ușoară le face să meargă bine în orice salată sau preparat.
Deși nu există multe studii cu privire la proprietățile sale, ridichea a fost folosită în cultura populară ca adjuvant pentru a trata anumite afecțiuni ușoare, cum ar fi febra, durerile în gât, tulburările biliare și inflamația.
Datorită aportului redus de calorii, frunzele de ridiche pot fi incluse în orice dietă pentru a profita din plin de beneficiile sale. De fapt, le puteți amesteca cu varză sau cu alte legume cu frunze verzi pentru a le consuma în salate, fără nicio sarcină de conștiință.
Frunzele de ridiche pot ajuta la facilitarea digestiei.
Continuarea aici
Sursa stire ampress.ro