Exista mai multe tipuri de ambalaje specifice pentru legumele proaspete. Cele mai utilizate sunt diferite tipuri de caserole legume. Acestea sunt realizate dintr-un plastic de cea mai buna calitate si se pot recicla cu usurinta. Se folosesc in principal pentru legumele mici care sunt ambalate in cantitati reduse.
Poti opta pentru o caserola legume de diverse forme si marimi, la preturi excelente. Process Color se face remarcata inca de la inceput pentru diversitatea produselor oferite spre vanzare. Oferta de caserole este foarte vasta si se pliaza perfect diferitelor cantitati de legume, ceea ce reprezinta un avantaj pentru ca acestea nu se deterioreaza.
Caserolele din plastic sunt biodegradabile si sunt fabricate din materiale net calitative. Morcovii, ceapa, conopida sau chiar rosiile si ardeii pot fi ambalate in diferite cantitati.
Aceste caserole legume prezinta avantajul ca permit circulatia aerului, astfel ca legumele nu se mucegaiesc si se pastreaza proaspete. In plus, acestea ajuta ca produsele continute sa fie cat mai atractive pentru cumparatori si ii convinge imediat sa le puna in cos.
Diferite tipuri de ambalaje pentru legume proaspete
Caserolele legume sunt usor de stivuit si de transportat. Acestea umplu in mod eficient spatiul din interiorul caserolelor din plastic. Mai mult decat atat, sunt extrem de rezistente la manipulare, fara sa deterioreze in vreun fel continutul.
Produsele ambalate intr-o caserola legume sunt percepute de cumparatori ca fiind de inalta calitate, datorita grijii pentru aspect si prospetime. Unii consumatori aleg sa plateasca in plus, decat sa cumpere legume la sac sau alte ambalaje de cantitati mari.
Economie de spatiu si energie
Legumele frumos aranjate in caserole sunt foarte practic dispuse pe rafturi in supermarketuri. Acestea au un pret foarte bun si maresc importanta produsului in sine, reducand costurile suplimentare. O caserola legume din plastic transparenta permite cumparatorului sa vada cat mai clar continutul si sa-l inspecteze atent inainte de a-l cumpara.
Cu ajutorul sistemelor moderne, caserolele sunt usor de imprimat si sunt disponibile in diverse modele si dimensiuni, astfel incat clientii pot alege intocmai ce-si doresc. Acestea au si grosimi diferite, fiind folosite pentru legumele de mici sau de mari dimensiuni. Dat fiind faptul ca sunt special concepute pentru ca aerul din interior sa circule cat mai bine prin gaurile de aerisire, fructele se mentin proaspete pentru mult timp.
In acest fel, in interiorul caserolelor se afla combinatia optima dintre oxigen, dioxid de carbon si vapori de apa. Studiile subliniaza faptul ca termenul de valabilitate a produselor proaspete se prelungeste datorita acestei metode de ambalare.
Caserolele din plastic de cea mai buna calitate reprezinta una din cele mai noi tendinte in ceea ce priveste tipurile de ambalaje pentru legume. Acestea sunt folosite cu succes in ambalarea a merelor, cepei, porumbului dulce, castravetilor, rosiilor si a altor legume. Caserolele protejeaza produsele de factorii de contaminare, reduce deterioarea acestora si le asigura prospetimea. Pentru a depune o comanda online de caserole legume acceseaza cu incredere site-ul processcolor.ro.