Tratament sforait - Comunicate de presa si articole

Tratament sforait

Un Tratament  de sforait , inseamna mai mult, decat sa-ti inghioltesti partenerul sa se trezeasca si sa se opreasca din sforait, pentru cateva clipe, dar apoi sunetul vibratoriu , va reveni la loc, puternic, deranjandu-te , facandu-te sa te muti in alta camera , doar pentru a reusi sa te odihnesti corespunzator.

Sforaitul poate duce la o multitudine de probleme , care se pot complica, cum este apneea , care se caracterizeaza prin lipsa respiratiei pentru minim 10 secunde , acest lucru repetandu-se, de mai multe ori pe noapte si care in schimb , poate conduce la alte probleme , cum sunt hipertensiunea arteriala, probleme de inima , atacuri de inima sau cerebrale.

Factorii care contribuie la sforait

Cei mai cunoscuti factori care contibuie la sforait sunt alcoolul, sedativele , mesele copioase inainte de culcare, supraponderabilitatea.

Inainte de a incepe un tratament de sforait, trebuie sa intelegi cauzele care stau in spatele sforaitului si sa te faca sa te decizi, in legatura ,cu  ce fel de tratament de sforait sa folosesti.

Doctorul iti poate face o evaluare medicala, in care sa determine care parte a cailor respiratorii are nevoie de tratament , implicit de tratament de sforait.

Tratamentul de sforait, pe care il poti aplica de acasa ,te poate ajuta, reducand intensitatea sforaitului.

Pierderea din greutate , este de dorit a fi facuta, daca esti supraponderal, pentru ca grasimile din jurul gatului , pot fi o cauza a sforaituli.

Apoi, tot la categoria tratament de sforait , poate intra si pozitia in care obisnuiesti sa dormi.

Daca de regula dormi pe spate , este indicat sa schimbi aceasta pozitie , cu cea pe una din partile laterale ale corpului, acest lucru impiedica limba sa coboare in partea din spate a gatului si te ajuta sa respiri mult mai bine.

Benzile nazale sunt niste benzi adezive , care se pot plasa pe nas , pentru a elimina obstuctiile si a inbunatatii respiratia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *