Semne ca vrea sa fiti mai mult decat prieteni

AvatarMaria M.noiembrie 29, 20208min00
Semne ca vrea sa fiti mai mult decat prieteni

Fiecare poveste de dragoste incepe undeva, dar nu este intotdeauna dragoste la prima vedere. Unii parteneri in relatii romantice, sanatoase si pe termen lung incep adesea ca prieteni. Partea dificila vine atunci cand incepe sa evolueze in altceva.

Daca aveti noroc, aceasta va fi o atractie reciproca si veti vedea amandoi semnele unul de la altul foarte clar. In majoritatea cazurilor, totusi, una sau cealalta persoana poate fi indiferenta la modul in care s-ar putea schimba dinamica relatiei. Iata cateva semne care va pot ajuta sa discerneti daca va vede ca mai mult decat un prieten.

El este cel care incepe conversatia

Prieteniile sunt, de obicei, un lucru pe care il poti lua. Prietenii sunt foarte neobisnuiti si confortabili cand vine vorba de comunicare, asa ca de obicei curge in ambele sensuri si incepe de la oricare dintre parti. Unul dintre primele semne ca te vede ca mai mult decat un prieten este daca initiaza conversatii. S-ar putea sa te viziteze pentru a petrece timpul, sa te sune sau sa-ti trimita mesaje dese. Oricum ar fi, este un semn graitor atunci cand este in tine.

Te trateaza diferit decat ceilalti

Acest lucru ar putea fi intentionat sau neintentionat de la sfarsitul lui. Dar, din orice motiv, simti ca te trateaza diferit fata de ceilalti prieteni. Poate ca, in general, este mai politicos sau mai prietenos cu tine. Cu toate acestea, ar putea fi destul de vizibil intr-un cadru social cu alte persoane si, astfel, va ofera un indiciu cu privire la intentiile sale.

Nu cocheteaza cu nimeni

Daca prietenul tau nu cocheteaza cu oamenii, nu inseamna neaparat ca nu cauta romantism. Ar putea insemna ca a gasit deja un potential partener romantic in tine! S-ar putea ca acest lucru sa nu se traduca prin faptul ca flirteaza cu tine, dar daca se scoate mental de pe piata si nu flirteaza, este un indicator puternic ca ar putea avea sentimente pentru tine.
4. El se angajeaza cu tine fizic

Acest lucru nu inseamna in mod direct ca este sensibil sau ceva, dar anumite indicii fizice indica faptul ca ar putea fi interesat romantic de tine. S-ar putea sa fie un punct important sa te imbratiseze ca un salut sau un ramas bun, sau ar putea sa-ti aleaga o frunza sau un fir de par de pe haine. Si daca te tine de mana sau iti perie parul din ochi, poti fi sigur ca are sentimente pentru tine.

Face un efort sa te cunoasca

In timp ce prietenii buni sunt si ascultatori buni, un prieten interesat romantic de tine il va duce la nivelul urmator. Ar putea dori sa auda despre ambitiile, nesigurantele, aprecierile, antipatiile etc. Nu vor intrerupe si ar putea pune intrebari pertinente atunci cand vorbesti despre slujba ta, despre ziua ta sau despre familia ta. Isi vor aminti povestile din copilarie si incidentele amuzante. Vor face un efort sincer pentru a va cunoaste mai bine, mai ales daca au venit recent in viata voastra.

Este un prieten de incredere

Cand ai nevoie de ajutor pentru ceva, un prieten care te vede ca mai mult decat un prieten va gasi intotdeauna o modalitate de a fi acolo pentru tine. Fie ca este vorba de mutarea unui aparat nou greu sau de asamblarea mobilierului, fie de un ascensor spre casa, depasirea efortului suplimentar pentru a arata ca sunt fiabile si fiabile este unul dintre semnele obisnuite de care trebuie sa fii atent.

Vine la tine pentru sfaturi

Cu totii avem nevoie de sfaturi din cand in cand si exista de obicei o multime de oameni dispusi sa va spuna parerile lor. Un indicator puternic ca te considera mai mult decat un simplu prieten este daca iti ia sfatul, mai ales, mai in serios decat al celorlalti (in unele cazuri, chiar daca acesta contrazice sfaturile celorlalti prieteni ai sai). Daca apreciaza sfaturile si punctul dvs. de vedere asupra lucrurilor, este un semn ca se gandeste foarte bine la judecata ta, care este un factor de atractie major.

Chiar si atunci cand ai prieteni obisnuiti sau colegi de munca, ai tendinta sa ajungi sa te intalnesti unul cu altul. Inseamna ca vrea sa-si petreaca timpul doar cu tine sau sa vorbeasca despre lucruri pe care, de obicei, nu le-ar putea face in preajma celorlalti.

Te cunoaste bine, pana in cele mai mici detalii

Cand un barbat observa si isi aminteste cele mai mici detalii despre tine, este un semn ca a investit extrem de mult in tine. Prietenii isi vor aminti lucruri evidente, cum ar fi ziua ta de nastere sau daca esti vegetarian, dar acest prieten va face un pas mai departe pentru a acorda atentie celor mai mici lucruri.

Fie ca este trupa / cantecul tau preferat, alergiile alimentare, frica de animale de companie sau dinamica familiei, el stie totul! Acest lucru este deosebit de important daca persoana in cauza este cineva care nu te cunoaste de mult timp.

Observa cand s-a schimbat ceva la tine

Acest lucru poate fi adevarat daca schimbarea in cauza este ceva foarte evident, cum ar fi o noua tunsoare sau rochie, dar un prieten care este cu adevarat interesat de tine va observa chiar si cele mai mici lucruri. Poate ca va relua daca starea ta de spirit este oprita sau daca faci ceva necaracteristic, cum ar fi agitarea. S-ar putea sa o observe atunci cand folosesti termeni pe care, de obicei, nu ii folosesti sau cand actionezi dupa tiparul tau obisnuit – anumite lucruri pe care multi alti prieteni nu le-ar putea lua niciodata.

Este nervos in jurul tau

Acest lucru s-ar putea datora mai multor motive, dar daca il gasesti bajbaind cuvintele sale sau fiind foarte precaut cu privire la comportamentul sau in jurul tau, inseamna ca are un interes romantic pentru tine. A fi nervos se poate datora mai multor motive, dar intre prieteni, de obicei inseamna ca iti pretuieste parerea despre el si vrea sa-l vezi intr-o lumina pozitiva. Aceste semne revelatoare pot fi balbaite sau agitate, dar pot fi si mai subtile, cum ar fi alegerea cuvintelor sau o schimbare a tonului sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *