DDB a mai stins două datorii

datorii-contra-dinamo

Reprezentanții DDB au anunțat în această seară printr-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook a Peluzei “Cătălin Hîldan” stingerea datorilor către fostul antrenor Cosmin Contra și a preparatorului fizic Javi Reyes.

Aceștia anunță că negocierile au fost dificile și s-au întins pe o perioadă mai îndelungată, însă în final au reușit să ajungă la o înțelegere.

De altfel președintele AFAN, Iulian Hulubei, a confirmat pentru DigiSport această veste:

S-a rezolvat problema cu Contra și preparatorul fizic, s-au plătit banii. Cei de la DDB au ajuns la un acord cu Contra pentru plata restanțelor.

Acesta a mai spus aceleași surse citată că este de părere că Dinamo va lua licența pentru cupele europene:

“Mai sunt niște sume foarte mici pe care trebuie să le plătească unor antrenori de la juniori. Nu știu dacă mai de plătit la stat anumite datorii, dar acelea se pot reeșalona. Cred că își vor lua și licența pentru cupele europene”

Dinamo este în plin proces de luare a licenței, cei din DDB făcând eforturi uriașe în acest sens. Aceștia au scos la vânzare bilete virtuale pe platforma bilete.ro pentru meciul amical cu Dinamo Kiev.

Dacă fanii dinamoviști vor reuși să umple virtual stadionul olimpic din Kiev, suma strânsă de peste 300.000 de euro va fi folosită la plata licenței și ar fi un pas uriaș spre realizarea acestui obiectiv.

S-AU MAI STINS DOUĂ LITIGII

Cel cu Cosmin Contra și cel cu Javi Reyes. Este vorba de contracte și pretenții financiare…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 11 martie 2021

Sursa 27sportas.ro

Articole asemanatoare

Unul dintre hotelurile emblematice din București, unde a fost cazat și Păstorel Teodoreanu, a fost vândut de proprietarul turc
România primește mai puțin cu 1,3 miliarde de euro, anunță Cristian Ghinea. Unde vor merge banii
Meniu