Benny Adegbuyi vs Badr Hari, Glory 76

AvatarAndreidecembrie 20, 20203min00
badr hari vs benny

Benny Adegbuyi l-a facut KO pe marele Badr Hari! Prestatie uimitoare a romanului . Benny Adegbuyi si Badr Hari s-au infruntat in main-event-ul galei Glory 76, sambata, la Rotterdam. Luptatorul roman a castigat lupta de la categoria grea prin KO tehnic in repriza a treia.

Romanul Benny Adegbuyi l-a facut Knock Out pe legendarul Badr Hari

In prima runda, Benny Adegbuyi a luptat foarte bine si s-a aparat excelent in fata lui Badr Hari. Benny a demonstrat ca poate sa lupte si altfel si a schimbat garda, ceea ce l-a derutat pe Badr.
Marocanul a facut cunostinta cu podeaua, insa nu in urma unei lovituri clare a romanului. Doi dintre cei trei arbitri i-au acordat prima runda lui Hari, iar unul lui Adegbuyi.

In repriza a doua, lupta a devenit mai dura, iar marocanul l-a clatinat serios pe roman, care a fost trimis la podea in cele din urma, cu un croseu scurt de dreapta la barbie, urmat de doua crosee de stanga la cap. Doar gongul de final de runda a fost de partea luptatorului din Romania.

In runda a treia, Benny Adegbuyi a reusit imposibilul si l-a invins pe legendarul Badr Hari prin KO tehnic, dupa ce l-a trimis de doua ori la podea. A doua oara, marocanul a cazut din cauza unei lovituri cu tibia pe ficat, practic cea mai dureroasa lovitura din sporturile de contact.

Marocanul s-a ales si cu nasul rupt dupa o lovitura anterioara.

Benny Adegbuyi l-a invins prin KO tehnic pe Badr Hari. Primele cuvinte ale romanului

„A fost o performanta extraordinara. A fost un meci dramatic, dar la final am fost asa cum am promis… Cel mai dur baiat rau. Badr e in continuare o legenda, e rapid si puternic. Am facut o greseala si m-a pus la podea, dar, cum am mai zis, sunt cel mai dur baiat rau. V-am promis ca el o sa cada primul si a cazut”, a fost prima reactie a lui Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi ar urma sa lupte cu invingatorul meciului dintre Rico Verhoeven si Jamal Ben Saddik. Cei doi se vor confrunta pe 30 ianuarie, iar olandezul isi va pune in joc centura mondiala Glory la categoria grea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *